En blog om hus og have og ikke mindst tagmuligheder

05 januar 2021
admin

Det ydre tæller også

Selvom citatet lyder “Det er det indre, der tæller”, er der selvfølgelig også en del af os, som spotter det ydre ved første øjekast. Det er det, der er med til at give os et førstehåndsindtryk, og som er med til at give os et billede af en person.

Det samme gælder et hus. Et hus kan være utroligt smuk indeni og have en fed stil og atmosfære, men hvis ydersiden ikke ser alt for skarp ud, kan det være svært og forelske sig i huset. Med andre ord: Husk også at kæl for dit hus udenpå. Det skaber ligeså meget at indtryk af dit hjem som det indeni. 

Taget er første step i den rigtige retning 

Et tag kan sige meget om et hus – for det første fylder det 50% af huset, og for det andet er det noget af det første, man spotter. 

En blog om hus og have har her fire forskellige inputs til smukke materiale til lige præcis dit tag.

Teglsten er den mest normale form for lægning af tag. Løsningen passer på sindssygt mange forskellige slags huse, og er derfor også en af de mest normale løsninger. 

Stråtag er derimod også en velkendt form for tag, brugt på mange ældre huse. Som tiden er gået udviser det en form for eksklusivitet hos den gængse Danmark. Desværre er et stråtag også utroligt brandfarligt og derfor ikke den mest moderne løsning. 

Et sedumtag er ikke det mest almindelig tag men derimod meget smukt. Det kræver dog en del vedligeholdelse og kan derfor være lidt besværligt. Til gengæld er det modsat stråtaget meget miljøvenligt.

Med et glastag får du derimod også en meget miljøvenlig løsning – for med et glastag bliver boligen automatisk genopvarmet. Derudover kommer der også utroligt meget mere lys ind i boligen.

Flere Nyheder