Få dit luksus badekar igen med maling af badekar

04 marts 2019
Astrid Pedersen
Få dit luksus badekar igen med maling af badekar

Et badekar i eget hjem er den rene luksus – så at sige. Desværre ses det ikke så ofte længere, at badekar på samme måde som i gamle dage er standard udstyr i badeværelset i huse og lejligheder. Dette skyldes, at vi ikke i samme grad som tidligere bruger karbad som personlig hygiejne.

I gamle dage badede man én, måske to, gange i løbet af en uge – og børn blev gerne badet sammen i samme badekar. Nu er det ugentlige karbad skiftet ud med et dagligt brusebad, og derfor har mange valgt at skrotte det gamle badekar til fordel for en mere moderne bruse niche eller bruse kabine. Men det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt at skille sig af med badekarret.

Hvis du hører til dem, som sætter pris på et lækkert og selv forkælende karbad i ny og næ, kan du med fordel få renoveret dit gamle badekar. Det koster mindre end et nyt badekar eller en ombygning. Og så har du altid adgang til en dejlig wellness oplevelse i dit eget badeværelse.

Få dit luksus badekar tilbage med maling af badekar

Du kan for eksempel vælge at lade en professionel håndværker male dit badekar med ny emalje, således at alle de grimme plamager og små skrammer erstattes med en ny, glat og ensartet emalje. Maling af badekar er ikke nogen stor eller langvarig procedure. Første slibes og renses badekarret, således at den nye emalje kan binde til badekarrets overflade. Så påføres emaljerings materialet, som består af akryl og uretan. Emaljen skal hærde i et døgns tid – og så er dit badekar faktisk klar til brug. Dit gamle og slidte badekar kommer til at stå som nyt med maling af badekar – og det er en del billigere end at skulle købe nyt badekar.

Læs mere om maling af badekar på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder