Få hjælp af en maler når der skal males

06 februar 2022
Niels Geckler

advertorial

Når man skal have malet rummene i boligen er det ikke nok at vælge den rette farve. Der er andre forhold ved malingen, der er vigtig – her kan du få hjælp af en maler.

Farven kan virke som det vigtigste, når du skal vælge mellem de forskellige malinger til dine rum i boligen. Og det er da også den mest i øjenfaldende egenskab ved en maling. Umiddelbart synlig er også malingens glans – altså hvor mat eller blank, den er. 

Mindre synlig i første omgang er sådan noget som dækkeevne. Den vil hurtigt vise sig, når du begynder at føre malingen på væggene – dårlig dækkeevne betyder at der må males flere gange og derfor må man både bruge mere tid og flere penge på at købe maling.

Det er også vigtigt at få en maling med den rette diffusionstæthed – eller i hvert fald undgå en alt for diffusionstæt type af maling, hvis der er fugt i det underlag, der skal males. Der skal nemlig i så tilfælde være mulighed for at fugten kan trænge ud. Ellers kan der opstå skader på væg og maling.

malerkanonen

Få hjælp af en rigtig fagmand og undgå forkert maling

Hvis du ikke selv er i besiddelse af nogen videre indsigt ud i malingens mysterier, så kan du få hjælp af en maler. Hvis du sætter en maling på opgaven med at få malet rummene i boligen slipper du dels for selv at stå og klatte – malerens arbejde vil sikkert bliver meget pænere, end det du selv præsterer. Du kan også være sikker på, at han anvender en maling af den rette kvalitet og med de rigtigt egenskaber. Så ender du ikke med at bruge en forkert maling.

Du kan sikkert også få kompetent og velfunderet sparring omkring valg af farve og glans til malingen til væggene.

Flere Nyheder