Få mere for din bolig – bestil en professionel gulvslibning

19 februar 2019
Astrid Pedersen
image

Enhver ejendomsmægler vil fortælle dig, at du kan forøge det forventede overskud ved salg af ejerbolig, hvis du gør dig blot en smule umage for at få dit hus eller din lejlighed til at fremstå pæn og pletfri forud for et åbent hus eller en fremvisning. Der er mange tiltag, du kan gøre for at nå dette mål.

Du kan for eksempel friske vægge og lofter op med en lag maling – dette behøver ikke at tage så lang tid, men kan gøre en mægtig forskel. Du kan gøre det samme for dine hvide paneler, vinduesrammer, dørkarme og andet træværk i huset, så dette kommer til at skinne. Og endelig bør du tage et grundigt kig på dine trægulve.

Gør dine trægulve til et aktiv for boligen i forbindelse med salg

Er du så heldigt stillet, at dit hus eller din lejlighed er forsynet med massive trægulve, bør du gøre hvad du kan for at få disse til at fremstå så ensartede og flotte som overhovedet muligt. Er et trægulv i flot og velholdt stand, tæller det nemlig op i en potentiel købers bevidsthed. Trægulve er nemlig i høj kurs på det danske boligmarked.

Men hvis dine trægulve er grimme at se på og ubehagelige at betræde, har de den stik modsatte effekt. En mulig køber vil her tænke på den udgift, der vil være i forbindelse med afskaffelse af disse trægulve – også selv om de ikke fejler andet end overfladiske ridser, misfarvninger og skrammer. Disse kan nemlig få selv det smukkeste trægulv til at tage sig nusset, snusket, og direkte beskadiget ud.

Den gode nyhed er, at du ved hjælp af en grundig og professionel gulvslibning hurtigt kan komme disse skønhedspletter til livs. Hos gkservice.dk kan du læse mere om, hvordan dit gulv atter kan blive smukt og ensartet med en gulvslibning og tilhørende efterbehandling.

Flere Nyheder