Få ny emalje med maling af badekar

12 juni 2019
Astrid Pedersen
Få ny emalje med maling af badekar

Ønsker du dig lidt mere luksus i hverdagen – og er du i besiddelse af et badekar i en rimelig størrelse? Så ligger løsningen lige for. Med et badekar i huset behøver du ikke at bruge i tusindvis af kroner på spa centre og wellness ophold. Du kan med ganske få midler skabe de skønne oplevelser inden for dit hjems fire trygge vægge.

Det er blot et spørgsmål om et badekar fyldt med varmt vand og velduftende sæber, olier, urter eller salte, en lækker ansigtsmaske, dæmpet belysning – eventuelt fra duftlys – og lidt blid og afslappende musik på anlægget eller i hovedtelefonerne. Så har du din helt egen hjemmespa, som du kan bruge så længe og så ofte du ønsker.

Skab luksus i hjemmet med emaljering af badekar

Måske har du aldrig overvejet, at dit gamle slidte badekar kunne bruges på den måde. Hvis dit badekar fremstår uappetitligt og slidt, er det heller ikke just befordrende for de store luksus- og wellness oplevelser.

Når et badekar bliver gammelt, vil det typisk være meget slidt i emaljen, og dermed både ridset og skrammet. Der opstår typisk grimme, misfarvede plamager, der hvor okker, kalk og rust aflejrer sig foran afløb og rundt om diverse rør. Og så er badekarret mildest talt ikke længere særligt indbydende. Du kan dog gøre dit badekar så flot som nyt med en ganske simpel procedure: Emaljering af badekar.

En dygtig håndværker vil på ganske få timer kunne forvandle dit gamle, slidte badekar til et rent mirakel af lækkerhed. Det eneste, der skal til, er en hurtig oprensning af badekarret og en ny emalje, som påføres som maling. Når den nye emalje, som består af uretan og akryl, har hærdet i et døgns tid, vil du have et smukt og skinnende badekar – helt klar til nye luksus eventyr! Læs mere om emaljering af badekar på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder