Find anker og fortøjningsudstyr til familiens båd

01 oktober 2020
Astrid Pedersen

Går dette års ferietur til Danmark i familiens båd? Så bør du på forhånd tjekke op på bådens udstyr og tilbehør – her under det nødvendige udstyr til anker og fortøjning.

Hvorfor skal jeg købe udstyr til fortøjning?

Måske planlægger du en ferie for hele familien hvor I udelukkende vil ankre op ud for de skønne danske kyster. Du har således udelukkende anskaffet anker, ankerspil, ankerline eller ankertov og ankerkæde.

Dette er også umiddelbart rigtig fornuftigt. Med et anker er du forberedt på uforudset situationer på åbent vand. For eksempel vil du med et anker kunne sikre at båden ikke driver for strømmen i tilfælde af motor stop. Og bliver det tåget, eller indtræffer der skybrud eller lignende vejrlig som forhindrer ansvarlig sejlads kan ankeret også være din redning.

Men et anker er langt fra tilstrækkeligt. Du skal tænke på at du med det rette fortøjnings udstyr også har muligheden for at ligge for red i en havn eller i en marina. Dette har mange fordele, især på de længere togter. Du vil kunne benytte dig af marinaens muligheder for tøj vask, badning og proviantering. Og familien har godt af at komme på land og få strakt benene i ny og næ.

Find det bedste udstyr til anker og fortøjning online

Du behøver heller ikke at være bekymret for at skulle slå bunden ud af dit budget i forbindelse med indkøb af tovværk, fendere og bådshager. Alt, hvad du skal bruge i forbindelse med forsvarlig fortøjning kan du nemlig købe hos den danske bådudstyr forhandler Bådbiksen, til aldeles rimelige priser. Bådbiksen har specialiseret sig i at forhandle bådudstyr – her under udstyr til anker og fortøjning – fra de bedste leverandører på verdens plan. Klik forbi den online shop på baadbiksen.dk og find dit anker og fortøjning udstyr billigt.

Flere Nyheder