Forsendelser til hele verden med FedEx

05 november 2018
Astrid Pedersen
Forsendelser til hele verden med FedEx

Forsendelse af pakker – store som små – samt colli forsendelser i containere eller på paller er opgaver, som kræver sit fragtselskab. Hvis du som virksomhed sender mange forsendelser om året, for eksempel til kunder eller til samarbejdspartnere eller forhandlere, er det vigtigt, at du har en fragt- og distributions operatør, som du kan stole på. Der skal nemlig ikke særligt mange tilfælde af udeblevne, forsinkede eller beskadigede forsendelser til, førend det smitter af på dit gode navn og ry i branchen. Forsendelse er en tillidssag, uanset størrelsen eller mængden af forsendelser – og du bør kunne regne med, at dine forsendelser håndteres professionelt hele vejen fra start til destination.

Internationale forsendelser kræver et internationalt orienteret fragtfirma

Hvis du sender varer på tværs af landegrænser – eller måske endda kontinenter – bør du benytte en operatør, som har erfaring med denne form for forsendelse. Samtidig er det en stor fordel at benytte et firma, som opererer i hele verden, således at din forsendelse ikke skal skifte hænder undervejs. Din forsendelse bliver ikke nødvendigvis dyrere af, at du vælger en fragt operatør, som er bredt funderet og har et solidt internationalt netværk og en fornuftig logistisk infrastruktur – snarer tvært imod. Og vælger du en operatør som FedEx, er du garanteret en professionel behandling og en kyndig håndtering af dine forsendelser.

Find din billige forsendelse med FedEx på den danske portal pakke.dk

Foretrækker du – i lighed med rigtig mange internationale virksomheder – at benytte FedEx til dine forsendelser, kan du nemt og hurtigt finde de bedste priser fra denne operatør på pakke.dk. Pakke.dk er en dansk pris sammenlignings portal, som kan hjælpe dig med at finde billige forsendelser med de største aktører på markedet, herunder UPS, FedEx, DAO, DHL og GLS.

Kig ind på pakke.dk og læs mere om forsendelse med FedEx

Flere Nyheder