Forskellige steder, hvor du kan bruge en minigraver

03 februar 2019
Anders Lundtang Hansen
Forskellige steder, hvor du kan bruge en minigraver

Når man indkøber en minigraver, så er den slags ofte den gyldne mellemvej mellem at have en monstrøs gravemaskine eller gravko, der kan skovle og flytte store partier af for eksempel jord, og at flytte remedierne manuelt med hænderne via blandt andet skovle.

Det gør den lille og mobile minigraver til en perfekt partner, når der skal flyttes, graves og skovles alt fra sten, murbrokker, affald, jord og meget, meget andet.

Men er du egentlig klar over, hvor mange forskellige steder sådan en minigraver kan være behændig at benytte som det fornemme alternativ mellem det store og det små?

Denne artikel vil belyse nogle af de områder, hvor minigraveren er smart at anvende.

For eksempel kan det være smart at bruge en minigraver i aarhus til lidt vejarbejde, hvor de indskærpede veje skal dirigeres videre omkring arbejdet, hvor en almindelig stor gravemaskine ville fylde for meget til, at trafikken ville glide godt.

Hvis man er ved at rive et hus ned eller på anden vis destruere et beboelses-område eller andet, hvor der tidligere har været indlagt elektricitet og vand, så kan det også være smart at bruge minigraveren til de mindre, fine opgaver.

Det kan jo sagtens tænkes, at man har med en så ældre bygning at gøre, at man ikke kender indmaden ordentligt nok, hvor en stor gravemaskine kunne komme til at forvolde for meget skade og eventuelt medføre en kortslutning af elektriciteten af områderne tæt på.

Endvidere ville det arbejdende folk kunne komme til skade, hvis de var i direkte kontakt med kredsløb af vand og el, hvis de ikke sad i en minigraver i beskyttelse i førerhuset.

En helt anden ting, man måske glemmer, er, at en minigraver også er god at anvendes ved, er ved udgravninger af arkæologisk størrelse, hvor minigraveren stadig kan fjerne større arealer af muld og jord, uden at ødelægge noget af værdi.

Savner du en minigraver til at udføre disse eller andre opgaver?

Så skal du følge linket her til iem.dk, der forhandler disse maskiner og mere til.

Flere Nyheder