Gode malerråd til dig

30 september 2021
Steffen Hansen
image

Hvis du skal i gang med at male noget i din bolig, så er der nogle ting, der er værd at vide om malerarbejde. Så før du kaster dig over et større malerprojekt, så kan du læse med i det her indlæg, hvor vi vil komme med gode råd omkring malerarbejde. 

1. Klargøring af maling

Hvis du skal i gang med at male i dit hjem, så skal du huske at gøre klar til malingen. Hvis du skal male paneler, så skal de faktisk vaskes af, da der godt kan sidde en masse støv på dem. Hvis du maler over støvet, så malingen få et ujævnt udseende og det kommer til at se snusket ud. Du kan vaske panelerne af med noget Grundvask, der får fjernet resterende snavs. Det samme skal du gøre med døre og kamre, så du får et flot resultat i sidste ende. 

2. Valg af farve

Hvilken farve du skal male med, har stor betydning for det samlede udtryk i dit hjem. Derfor er det vigtigt, at du finder en farve, der passer med den stil, du har i resten af hjemmet. Vi kan anbefale, at du enten får lidt forskellige farvekoder med hjem fra et malerfirmaet eller tester forskellige farver af på væggen. Hvis du har en hvid væg, der skal males over, så kan du bedst se, hvordan farven ser ud i virkeligheden. Hvis du ikke har mulighed for at male på væggen, så kan du male med farven på et hvidt stykke papir. 

3. Hyr et malerfirma

Du kan også hyre et malerfirma til at gøre malerarbejdet for dig. Hvis du overvejer at hyre et malerfirma, så kan du ringe rundt til forskellige malerfirmaer og få en uforpligtende snak med dem om pris og services. Der er mange malerfirmaer, så konkurrencen er stor. Prisen kan derfor godt variere blandt de forskellige. Du kan besøge https://malerkanonen.dk/malerfirma-skaelskoer/, hvor du kan finde malerfirmaer tæt på dig. 

Flere Nyheder