Hvordan vælger jeg et webhotel?

25 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når du står for at skulle vælge det webhotel, som skal udgøre den fremtidige hosting løsning for din hjemmeside er det vigtigt at du ser dig godt for. Du bør gå efter en hosting udbyder med et vist renomme og flere års erfaring inden for branchen.

Det er samtidig en god idé at vælge en udbyder som tilbyder flere forskellige hosting pakker. Dette gør det nemt for dig at skalere din løsning efter behov – for eksempel opgradere hvis du får brug for mere plads eller båndbredde.

Du bør vælge et dansk webhotel, af den simple grund at det er mere trygt og sikkert for dig. Hvis du vælger et udenlandsk webhotel har du ingen garanti for at udbyderen overholde de strenge krav til data sikkerhed – og så kan du hurtigt komme i uføre. Vælger du en dansk udbyder af webhotel løsninger kan du være sikker på at dit nye webhotel lever op til samtlige standarder, og samtidig holder en vis kvalitet.

webhotel

Hvis du planlægger selv at bygge din egen hjemmeside eller webshop er der en vis fornuft i at vælge et webhotel som tilbyder one click installation af et CMS efter eget valg. De fleste webhoteller som inkluderer one click installation, tilbyder nem og hurtig installation af open source CMS’er (Content Management Systemer) så som Joomla!, Drupal, WordPress, Magento eller Shopify.

Med one click installation slipper du for selv at skulle bøvle med databaser og koder. Dit website eller din hjemmeside er klar med det samme – og så er det bare at fylde indhold på.

Få hjælp til valg af webhotel

Hvis du er i tvivl om hvilken udbyder du skal vælge kan du altid konsultere webhotel-guiden.dk. Selv om du måske ikke kan finde et gratis webhotel kan du finde det billigste – og det bedste. Klik ind på webhotel-guiden.dk og læs mere.

Flere Nyheder