Hvornår er det nødvendigt med professionel parkeringsservice?

13 januar 2021
Astrid Pedersen

Det kan være nødvendigt med parkeringsservice på private parkeringspladser, hvis man oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering på disse. Det kan godt være rigtig irriterende at skulle køre rundt og lede efter alternativ parkering, fordi de parkeringspladser, man som beboer, ansat eller kunde i en bygning er berettiget til at anvende, er optaget af biler som absolut intet har at gøre dér.

Især i tættere befolkede områder eller nær større interessepunkter som for eksempel storcentre eller sportsarenaer kan det godt være rigtig presset at have en privat parkeringsplads tilknyttet sit kontordomicil eller sin beboelsesejendom. Her vil ofte være masser af besøgende, som enten ikke kan finde en parkeringsplads eller ikke ønsker at betale for at parkere på offentlige gader eller pladser.

Mange større byer er nemlig inddelt i parkeringszoner, hvor man skal betale for at have bilen stående. Og så er der ikke noget at sige til, hvis besøgende bilister prøver at finde alternativer.

Hvem kan hjælpe med en parkeringsløsning som inkluderer parkeringskontrol?

Hvis du er træt af, at de private parkeringspladser tilhørende din ejendom konstant er optaget af udefrakommende biler, kan du med fordel tage kontakt til UnoPark.

UnoPark er blandt de mest erfarne parkeringsfirmaer i Danmark, når det handler om den gode service, som sætter kunden i centrum. Som kunde hos UnoPark får du lige fra begyndelsen en dygtig parkeringskonsulent tilknyttet. Han eller hun vil kunne hjælpe dig med at finde den mest optimale parkeringsløsning, som indeholder passende ydelser for netop dine parkeringspladser. Dette kan for eksempel inkludere adgangsbegrænsning eller parkeringskontrol ved trænede parkeringsvagter.

Du får selvfølgelig fuld medbestemmelse over din løsning samt adgang til administration af samme gennem et digitalt modul, som kan tilgås via pc eller gennem en app på smartphone eller tablet. Du kan læse mere om UnoPark på firmaets hjemmeside UnoPark.dk eller booke et uforpligtende møde.

Flere Nyheder