Kom ud af dit misbrug

06 november 2018
Troels Nielsen
image

Er du misbruger?

Får du en tår over tørsten. Kan du ikke komme ud at dit behov for at tage piller. Går det hele op i hashtåger, eller skal du have et par striber hver dag for at klare livet.

Det passer på flere end du tror. Mange mennesker har behov for diverse stimulanser for at klare de daglige udfordringer. De er måske kommet så langt ud, at de ikke ser nogen vej tilbage. I deres øjne er den eneste mulighed at fortsætte med at indtage rusmidlerne.

Passer ovenstående på dig selv?

Eller kender du nogen det passer på?

Så er der lys for enden af tunnellen, for der er mennesker som står klar til at hjælpe.

Der findes et rigtig godt behandlingscenter

Hvis du gerne vil have hjælp til et bedre liv eller hvis du kender én, som ikke har det godt og er i et misbrug, så skal du klikke på dette link:Behandlingscentersoebypark.dk.

På Behandlingscenter Søby Park, kan du uden venteliste komme i behandling med det samme. Med udgangspunkt i Minnesotakuren gennemgår du et intensivt 5-ugers forløb i skønne og rolige omgivelser, lidt uden for Aarhus. Dertil kommer et efterfølgende ambulant forløb på 11 uger.

Du vil blive mødt af certificerede misbrugskonsulenter og terapeuter, som håndterer din unikke situation professionelt og med respekt. Desuden vil du have kontakt med service- og omsorgspersoner, som selv er ædru alkoholikere gennem mange år. 

Det er med andre ord mennesker som forstår dig, og som kender til den situation, som du befinder dig i.   

Misbrugscenteret har plads til 12 personer. Det vil sige, at der er tale om et mindre sted på trods af, at centerets bygninger er på 1000 kvm. Det betyder at der er mere tid og plads til dig som person. Er du pårørende til en misbruger, så er der endvidere et program, som også hjælper dig igennem hele forløbet.

Få hjælp i dag og kom videre i dit liv. 

 

 

 

Flere Nyheder