Malerfirma: Naturfarver giver en rolig base

17 september 2020
Camilla Skøtt

Medmindre du er virkelig glad for at male, er det vigtigt, at du vælger den rette farve første omgang – det er nemlig superirriterende at skulle male det hele om igen. Vi har talt med et malerfirma i Roskilde for at høre, hvilke farver man med fordel kan gå efter.

Når du skal vælge farver til væggene i dit hjem, skal du først og fremmest kigge på dig selv og din indretning; hvilke farver kan du personligt gå lide, og er der noget, der allerede går igen en del gange – så er det nok den vej, du skal bevæge dig.

Er du helt på herrens mark, og ønsker du bare at skabe en varm og rolig atmosfære i dit hjem, kan du med fordel gå efter de naturlige farver, fortæller malerfirmaet:

“Den skandinaviske stil passer godt sammen med en lys og naturlig farveskala, hvor toner som mokka, creme, æggeskal, sand og terrakottefarver generelt går godt. De afspejler et jordnært og simpelt liv, og farverne går godt i hak med enkle, skandinaviske møbler i træ og lyst stof.”

Få professionel rådgivning

Har du svært ved at sætte farver sammen, eller er du bare usikker på, om dine yndlingsfarver fungerer i dit hjem, så kan du med fordel hente professionel assistance. Det kan du enten gøre hos din lokale maler, der med sikkerhed ved, hvad der rent praktisk fungerer og ikke fungerer, eller du kan gøre det hos en indretningsarkitekt, der kan hjælpe med at finde en rød tråd i din indretning.

Malerarbejde kan i øvrigt være en krævende opgave at løse på egen hånd, og du kan med fordel overveje, om det er godt givet ud at kaste penge efter en professionel. Du får et flot og tilfredsstillende resultat på ingen tid, og du slipper for at irritere dig over slidte pensler, hårdt arbejde og ondt i ryggen.

Flere Nyheder