Professionel udskiftning af vinduer

26 juli 2019
Anne-Mette Hansen
Professionel udskiftning af vinduer

Ingen vinduer holder for evigt. Udskiftning af vinduer kan især komme på tale, hvis du har købt en ældre ejendom, der trænger til en kærlig hånd. Det at sætte nye vinduer i virker måske som en mindre ting, men nye vinduer isolerer dit ejendom bedre og giver altid markante besparelser i varmeforbruget. Har du besluttet dig for at få sat nye vinduer i? Men er du usikker på, hvem der kan hjælpe dig med projektet? Så skal du se nærmere på denne hjemmeside: http://renoveringshjaelp.dk/ 

Skovkjær rådgivende ingeniørfirma kan hjælpe dig med mangeartede renoveringsopgaver heri blandt udskiftning af dine vinduer. Står du med lidt af et større (eller mindre) projekt, så kan de hjælpe dig godt på vej. Et projekt kan nemlig være svært at overskue, da det kræver både tid og planlægning at hyre folk til opgaven og til at finde ud af, hvad du egentligt har brug for at få lavet. Der kan være krav i ejerforeninger og lokalplaner, der skal overvejes, og alt efter ejendommens brug kan miljøregler også spille ind. Det er lidt af et puslespil, som Skovkjær rådgivende ingeniørfirma kan rådgive om og hjælpe dig med at løse. 

Forny din bolig med nye vinduer

Drømmer du om, at din bolig eller ejendom, skal se sådan her ud? Udskiftning af vinduer giver virkelig et løft af facaden på enhver bolig. Men det kan være et større projekt at gå i krig med eller at hyre folk til at ordne, hvis du har en stor ejendom, der trænger til fornyelse. Skovkjær rådgivende ingeniørfirma hjælper dig på vej og udfører følgende opgaver:

– Registrering og analyse af vinduer

– Koordinering af miljøundersøgelser af maling samt fuger

– Teknisk beskrivelse ved behandling af fuger og vinduer

– Beskrivelse af vinduestype ved udskiftning

– Indhentning af tilbud fra entreprenører til dit projekt

– Tilsynsføring med processen 

Du kan til enhver tid kontakte Skovkjær rådgivende ingeniørfirma for at aftale et helt uforpligtende møde. 

 

 

Flere Nyheder