Sms lån – når du har brug for penge her og nu

11 februar 2020
Astrid Pedersen
Sms lån - når du har brug for penge her og nu

Er du stødt ind i en uforudset udgift, som ikke kan vente til der går penge ind den første – eller på at du får lavet en aftale med banken? Så kan det være, at et sms lån er løsningen for dig.

Hvad er et sms lån?

Et sms lån er et lån, som du nemt og hurtigt kan ansøge ved hjælp af sms. Låne ansøgnings processen er super enkel – du skal blot udfylde en meget kort formular med dit navn, dit telefon nummer og dit CPR nummer. Så vil du modtage en besked på sms, hvori du bedes om at bekræfte dit ønske om at optage et lån hos den pågældende låneudbyder. Du skal også bekræfte at det er det korrekte beløb, som angives. Det øjeblik, du bekræfter, har du pengene til rådighed.

I forhold til et lån i banken, som vil kræve væsentligt længere behandlings tid, er et sms lån således til særdeles hurtig udbetaling. Dette kan være en rigtig stor fordel, hvis du står og skal bruge penge lige her og nu. Lån penge med sms lån, hvis du har et akut behov. Med et sms lån låner du typisk ikke de helt store beløb. De færreste låneudbydere tilbyder sms lån på over 10.000 kroner. Samtidig er løbetiden meget kort, typisk tredive dage. Det er derfor en god idé at du på forhånd har en plan for tilbagebetaling af dit sms lån, førend du optager dette.

Hvem kan optage et sms lån?

Alle, som er fyldt atten år og er myndige, vil som grundregel kunne optage et sms lån. Forskellige ansøgnings kriterier kan gøre sig gældende de enkelte låneudbydere imellem, men sms lån er et af de nemmeste lån at blive godkendt til og at optage. Du kan se og sammenligne de forskellige typer sms lån og udbydere på hurtigudbetaling.dk.

Flere Nyheder