Sunny Beach er bedst og billigst

11 december 2018
Lykke Holzmann Søby
image

For dem der håber på en strandferie, uden at smadre budgettet, er der kun et sted at rejse hen. Tag med Sunny Beach rejser til Bulgarien. Sunny Beach i Bulgarien er uden tvivl den billigste strandferie i Europa

Det østeuropæiske feriested ved Sortehavet fremhæves ofte som den billigste destination for rejselystne, når man sammenligner omkostningerne med 19 andre europæiske badebyer.

Undersøgelsen viser at de samlede omkostninger ved frokost og aftensmad, drikkevarer, solcreme, insektmiddel og en daglig avis, koster 10% mindre i Sunny Beach end på alle andre destinationer.

Derfor kan en rejse med Sunny Beach rejser til hovedstranden – Sunny Beach – der er flere kilometer lang – anbefales på det varmeste. Den er og bliver meget populær i sommermånederne. Der er masser af underholdende ting at se og lave langs promenaden, som for eksempel gode vandsportsaktiviteter.

Normalt vil en parasol og liggestol koste dig omkring 70 kroner til leje for en dag i højsæsonen. Hvis du vil have en smule fred og ro, skal du køre langs kysten til Irakli Beach – en anden lang sandstrækning, der er fredet og beskyttet mod byggearbejde, så du kan være sikker på at få lov til at slappe af.

Hvis du er mere til fest og farver gør turistrådet ved Sunny Beach en stor indsats for at tiltrække DJ’er fra hele verden i sommermånederne, hvilket betyder at der altid er en fed fest at tage til. Drikkevarer er utroligt billige – nogle barer nær stranden sælger cocktails helt ned til 10 kroner stykket. Sunny Beach har et blomstrende natteliv med klubber, strandfester og bådfester til en brøkdel af, hvad de koster andre steder. Den bulgarske kystlinje er utrolig smuk, og du skal bare gå et par kilometer uden for Sunny Beach for at opleve den fantastiske natur.

Bulgarsk mad er et kryds mellem østeuropæisk og middelhavsretter, med masser af grillet kød, skønne salater og yoghurtbaserede saucer. De specialiserer sig også i fyldte kager, fyldte vinblader og et udvalg af fyldte grøntsager. I gennemsnit vil et aftensmåltid for to med vin kun koste omtrent 170 kroner, mens frokost for to koster er under 50 kroner.

Tag du blot med Sunny Beach rejser og nyd turen.

 

Flere Nyheder