Vælg et så kort domænenavn som muligt

29 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Udtrykket kort og godt gælder bestemt også, når det kommer til domæner. Jo kortere dit domænenavn er, des nemmere er det for folk at huske. Og det er jo det, som du vil have folk til. Du vil have dem til at huske dit domænenavn, så de kan gå ind på din hjemmeside. 

Når du sidder og brainstormer på, hvilke domæner du kunne tænke dig at bruge, er det derfor vigtigt, at du prøver at gøre det så kort som muligt. Et ord vil være det allerbedste. I det tilfælde skal folk bare huske et enkelt ord. To ord er også nemt at huske. Ved tre begynder det at blive tricky, og ved fire stiger risikoen for, at folk enten glemmer et ord eller kommer til at stave et af dem forkert. 

Hvis du har fundet på et langt domænenavn, som, du synes, er godt, kan det derfor være en god ide, at du tænker over, hvordan du kan korte det ned. Måske er der to af ordene, som det stadig giver mening at bruge. Så gå med dem fremfor et langt domænenavn. 

Find domæne på stor dansk hjemmeside

Når du har fundet nogle domæner, som, du tror, kunne være noget for dig, skal du finde ud af, om de er ledige eller ej. Det kan du for eksempel gøre via hjemmeside ledigedomæner.dk. De har en stor guide til, hvor du kan købe domæner henne, og hvordan du kan vælge det rette domæne. Det er derfor et oplagt sted for dig at se nærmere på, hvis du er på udkig efter et godt domæne. Så find domæne gennem dem

For ikke at blive skuffet hvis dit yndlingsdomæne er taget, bør du finde flere forskellige, som du prøver af. På den måde har du flere muligheder, hvis der er nogle af dem, der er taget. Dermed bliver du ikke lige så skuffet. 

Flere Nyheder